Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Hiddink wil Van der Wiel naar Anzhi halen'


18 juli 2012 - Guus Hiddink wil Ajax en Gregory van der Wiel wel helpen. Ajax zit in haar maag met Van der Wiel omdat hij met een verbintenis tot volgend jaar zomer zo maar transfervrij de club kan verlaten. Van der Wiel is toe aan een nieuwe uitdaging. Volgens Russische media kan de rechtsback zijn loopbaan vervolgen bij Anzhi.

Van der Wiel zag in het verleden transfers naar Bayern München en Valencia afketsen. Ajax hield vast aan een torenhoge transfersom. Een jaar voor het aflopen van zijn contract heeft Van der Wiel de clubs niet voor het uitzieken. Afgelopen jaar was niet beste seizoen van Van der Wiel in een Ajax-shirt. Ook bij het Nederlands Elftal kon de rechtsback zich niet positief onderscheiden.

Mogelijk kan Ajax bij een transfer naar Anzhi nog een fraaie transfersom bijschrijven. Voor Van der Wiel ligt er ongetwijfeld een zeer lucratief contract klaar. De vraag is echter of Van der Wiel een transfer naar Rusland wel ziet zitten. Anders zou Van der Wiel zo maar eens zijn contract bij Ajax kunnen uitdienen om volgend jaar te profiteren van zijn transfervrije status.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!