Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rutten: 'Bij tegengoal door de ondergrens'


19 juli 2012 - Fred Rutten maakte vandaag officieel zijn debuut als trainer van Vitesse. In Bulgarije werd met 4-4 gelijk gespeeld tegen Viktoria Plovdiv. Rutten was dan ook niet echt te spreken over zijn verdediging.

Rutten tegenover Omroep Gelderland: "Bij de tegengoals gingen we door de ondergrens, we gaven heel slordig de bal weg. Ik was wel content met onze vier doelpunten. Normaal gesproken ben je door als je vier keer scoort in een uitwedstrijd maar dit was zo knotsgek. We moeten het nu thuis afmaken."

Rutten prees doelman Piet Velthuizen met zijn optreden. "Hij redde ons in het begin en in de extra tijd. Ik heb goede hoop dat we het volgende week voor eigen publiek kunnen afmaken", aldus de oefenmeester. "Ik kan me voorstellen dat het voor het publiek geweldig is om acht doelpunten te krijgen maar als coach had ik liever alleen die van ons gezien."

Rutten werd tijdens de wedstrijd meerdere malen gestoken door een bij. "Bij ons in de dugout zat een bijennest en meerdere mensen werden gestoken. Het deed wel zeer maar ik kon gelukkig wel blijven coachen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!