Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Drukke middag op Eredivisie Live


21 juli 2012 - Voetballiefhebbers hoeven vandaag niet naar buiten. Er is vanmiddag en vanavond het nodige voetbal live op televisie of op internet te zien.

Eredivisie Live zendt vandaag bijvoorbeeld duels van de traditionele top drie live uit. Al om 14.00 uur trapt Eredivisie Live af met PSV - Athletic Bilbao. De Spanjaarden zijn de verliezend finalist van de Europa League van afgelopen seizoen.

Om 17.00 uur staat het bijna traditionele duel tussen FC Dordrecht - Feyenoord op het programma. Kan Feyenoord eindelijk eens eenvoudig het net vinden? Tot dusver is dat het grote manco in de voorbereiding van het elftal van Ronald Koeman. Voor de nieuwe huurling Omar Elabdellaoui komt het duel nog te vroeg.

Als klap op de vuurpijl zendt Eredivisie Live vanavond Ajax - Celtic uit. Het duel in de Amsterdam ArenA begint om 19.00 uur. Het is de eerste serieuze test voor de landskampioen. Celtic kroonde zich het afgelopen seizoen tot kampioen van Schotland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!