Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Onrust bij Bulgaarse tegenstander Vitesse


23 juli 2012 - Vitesse speelde vorige week met 4-4 gelijk in Bulgarije tegen Lokomotiv Plovdiv. Donderdag staat de return in Arnhem op het programma. Er zijn echter de nodige vraagtekens nu de voorzitter van de Bulgaarse club is opgestapt. Een drietal spelers van Lokomotiv Plovdiv hebben hun biezen al gepakt.

Het kan zo maar zijn dat Vitesse aanstaande donderdag een heel ander Lokomotiv Plovdiv zal treffen. Volgens De Gelderlander is voorzitter en geldschieter Konstantin Dinev namelijk vertrokken. Wat de exacte aanleiding is van zijn besluit is op dit moment onbekend.

Dinev kocht de club in 2009 nog voor 2 miljoen euro. Op dit moment kampt de club met een belastingschuld van ruim 1 miljoen euro. Volgens De Gelderlander heeft de administratief directeur van Lokomotiv Plovdiv, Atanas Uzunov, de club te koop gezet voor 1 lev, omgerekend 50 eurocent.

De voormalig geldschieter Dinev heeft aangeboden de vlucht naar Nederland, het hotel en eventuele onkosten te betalen. De wedstrijd tegen Vitesse komt zodoende niet in gevaar. Wel zouden een aantal spelers nadenken over een vroegtijdige aftocht bij de club.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!