Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV aast op oude bekende en hoopt op Plet


24 juli 2012 - VVV Venlo hoopt op een nieuwe samenwerking met Balasz Toth. De Hongaarse middenvelder speelde in het seizoen 2010-2011 al op huurbasis in De Koel. Tevens aast VVV Venlo op Glynor Plet, de club denkt snel groen licht van FC Twente te krijgen om met de aanvaller te onderhandelen.

De dertigjarige Toth werd in het seizoen 2010-2011 door VVV Venlo gehuurd van Racing Genk. Inmiddels staat de dertigjarige middenvelder onder contract bij het Hongaarse Videoton. Algemeen directeur Hans Soentjens in gesprek met Dagblad De Limburger: "Onze technisch manager Wim Dusseldorp is aan het bekijken hoe de situatie van Balázs Tóth is, en of het mogelijk is om hem terug te halen naar Venlo."

Ook de interesse in Glynor Plet wordt bevestigd. VVV Venlo zou de aanvaller komend seizoen willen huren van FC Twente. Steuntjens: "Wij hebben geïnformeerd naar Plet, maar het is afwachten of FC Twente zijn gewenste spits weet binnen te halen. Pas op dat moment kunnen wij gaan onderhandelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!