Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente ook in derde ronde zonder spits


25 juli 2012 - Mocht FC Twente ten koste van Inter Turku de derde voorronde van de Europa League bereiken dan is het allerminst zeker dat de club een beroep kan doen op een van haar beoogde aanvallers: Bulykin of Castaignos.

Bulykin is nog altijd in afwachting van een tewerkstellingsvergunning. Deze is afgelopen maandag aangevraagd. Een procedure duurt gemiddeld 10 dagen. Mocht FC Twente zich plaatsen dan dient het vrijdag aanstaande (28 juli) de spelerslijst voor de volgende ronde in te leveren. De UEFA staat het inschrijven van 1 extra speler toe maar dat moet voor woensdag 1 augustus om middernacht. Mocht de normale procedure lopen dan is ook dit nog te vroeg voor FC Twente en Bulykin.

Ook de transfer van Luc Castaignos van Internazionale naar FC Twente is nog niet aanstaande. Er is een behoorlijk verschil tussen vraag en aanbod. Daar moeten we eens goed over nadenken," aldus FC Twente-preses Joop Munsterman tegenover De Telegraaf. De flamboyante voorzitter heeft niet de verwachting dat de transfer voor de deadline wordt afgerond. "Dat gaan we niet halen. Ik laat me ook niet opjagen, want dat kost ons veel geld."

De Telegraaf weet te melden dat FC Twente bereid is om 5 miljoen euro neer te tellen. Queens Park Rangers wil 7 miljoen euro betalen, Inter wil de aanvaller dan ook het liefst aan de Engelse club slijten. Castaignos wil zelf echter alleen naar FC Twente. Munsterman: "Het gaat nog wel even duren, want je merkt dat Inter geen haast heeft. Dit soort transfers duurt altijd lang. Over De Jong hebben we ook drie weken gesproken." Overschakelen op een andere speler lijkt geen optie. "We schaken natuurlijk niet op één bord, maar voorlopig gaan we daar niet vanuit."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!