Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Tobias Sana voor drie jaar naar Ajax'


27 juli 2012 - Ajax heeft haar tweede aankoop van deze zomer nagenoeg binnen. Tobias Sana zal IFK Goteborg verruilen voor de Amsterdammers. De 23-jarige buitenspeler tekent bij Ajax een driejarig contract. Eerder legde Ajax al Lasse Schone van NEC vast.

Voor Marc Overmars is Sana de eerste aankoop in zijn functie als directeur voetbalzaken. Gisteren leek het niet tot een transfer te komen door de hoge eisen van manager Anders Karlsson. De zaakwaarnemer zou een transferfee hebben verlangd van ruim 500.000 euro. Iets wat Ajax weigerde te betalen. Hierop besloot Karlsson zijn eisen bij te stellen om de transfer van Sana door te laten gaan.

Sana had bij IFK Goteborg nog een contract voor enkele maanden. Aan het einde van het Zweedse seizoen zou Sana de transfervrije status gaan genieten. Ajax betaalt naar verluidt 'enkele tonnen' voor de buitenspeler. Na een medische keuring, die mogelijk vandaag al zal plaatsvinden, zal Sana zijn handtekening gaan zetten onder een driejarige verbintenis. Ajax werd op Sana geattendeerd door oud-speler en scout Stefan Petersson.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!