Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Anderlecht haakt af voor Niklas Moisander'


5 augustus 2012 - De afgeketste miljoenentransfer van Matias Suarez van Anderlecht naar CSKA Moskou lijkt ook zijn invloed te hebben op de Nederlandse transfermarkt. Hoofdrollen zijn daarin weggelegd voor Niklas Moisander en Wilfried Bony.

AZ-captain Niklas Moisander was nadrukkelijk in beeld om de defensie van Anderlecht te versterken. Nu Anderlecht 16 miljoen euro misloopt door het afketsen van de Suarez-transfer (de aanvaller kwam niet door de medische keuring) lijkt het niet tot een transfer te komen. AZ denkt aan een transfersom van tussen de 3 en 5 miljoen euro. Een bedrag dat Anderlecht niet kan ophoesten zonder de Suarez-miljoenen.

Ondertussen moet Vitesse zich zorgen gaan maken. CSKA Moskou wil nog altijd een nieuwe aanvalsleider aantrekken. Na een teleurstellende seizoensstart in Rusland is het prioriteit nummer 1. Wilfried Bony, in het verleden al in verband gebracht met CSKA Moskou, zou 14 miljoen euro moeten kosten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!