Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rutten hoopt op stunt en versterkingen


9 augustus 2012 - Vitesse moet vanavond in het eigen Gelredome een 2-0 nederlaag opgelopen in Rusland ongedaan maken tegen Anzhi. Een bijzonder grote uitdaging maar niet onmogelijk, stelt trainer Fred Rutten in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De selectie van Vitesse is bijzonder smal. Fred Rutten: 'Ik heb in totaal vijf verdedigers tot mijn beschikking, dus ik moet oppassen met te grote risico's met hen nemen. Frank van der Struijk heeft nog steeds last van zijn vorige week opgelopen hoofdwond. En zaterdag is alweer de wedstrijd tegen ADO Den Haag, dus ik ben voorzichtig met hem.' Om die reden is op dit moment ook de Israëlische verdediger Dan Mori (Bnei Yehuda Tel Aviv) op proef om te kijken of het een versterking is.

Rutten hoopt ook nog altijd op de terugkeer van Theo Janssen naar Vitesse. Rutten in het Algemeen Dagblad: 'Ik heb bij de clubleiding de uitdrukkelijke wens uitgesproken dat Theo Janssen naar ons komt. Een percentage dat de overgang lukt, is moeilijk te geven. Maar ik had hem er liever gisteren dan vandaag bij.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!