Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ hoopt op Noorse opvolger Rasmus Elm


27 augustus 2012 - AZ is nog altijd druk op zoek naar een vervanger van Rasmus Elm. De Zweedse controleur vertrok eerder deze zomer naar CSKA Moskou. Op dit moment verblijft een delegatie van AZ in Noorwegen om met Rosenborg te praten over Markus Henriksen.

Markus Henriksen is het grootste talent van Noorwegen en heeft een doorlopend contract bij Rosenborg. Henriksen is daar al een aantal jaar een vaste waarde. Ook maakte de middenvelder al zijn debuut voor het nationale team van zijn land, inmiddels speelde hij twee interlands.

Bij AZ wordt Henriksen gezien als de topkandidaat om Elm op te volgen. Het zou betekenen dat Adam Maher weer kan opschuiven van een rol als nummer '6' naar die van '10' achter de aanval. Het is wel de vraag of Henriksen financieel haalbaar is. Een groot aantal clubs klopte in het verleden aan bij Rosenborg maar werden het financieel niet eens.

Dat het AZ ernst is blijkt wel uit de delegatie die naar Trondheim is gereisd: technisch directeur Earnest Stewart en hoofdscout Max Huiberts. Mocht AZ niet slagen in het binnenhalen van Henriksen dan kijkt het naar alternatieven in het Nederlandse voetbal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!