Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen concrete interesse voor spelers Utrecht


27 augustus 2012 - FC Utrecht verwacht geen uitgaande transfers meer in de laatste dagen van de internationale transfermarkt. Er is geen sprake van concrete belangstelling voor een van de spelers uit de Utrecht-selectie.

Hoof scouting Edwin de Kruijff in gesprek met RTV Utrecht: "Er is geen interesse voor Nana Asare, en ook niet voor Jan Wuytens of Dave Bulthuis. En als die interesse er wel zou zijn, zou ik dat eerlijk zeggen."

FC Utrecht zou het geld goed kunnen gebruiken en overweegt in januari spelers te verkopen. Fans hoeven in de laatste dagen van de transfermarkt ook geen nieuwe spelers meer te verwachten. De Kruijff: "We moeten eerlijk zijn, we kunnen het geld goed gebruiken. Om diezelfde reden zullen we voor 31 augustus geen nieuwe spelers halen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!