Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Theo Janssen morgen op training Vitesse


27 augustus 2012 - Theo Janssen verschijnt morgen voor de eerste keer op de training van Vitesse. Morgen (dinsdag) zal ook de persconferentie plaatsvinden.

Janssen zal een contract voor drie seizoenen in Arnhem tekenen. Daarmee lijkt de 31-jarige middenvelder zijn loopbaan af te sluiten in 'zijn' Arnhem. Aanstaande zondag wacht Vitesse met Janssen direct een uitdagende klus: Feyenoord komt op bezoek in het Gelredome.

Vitesse en Ajax werden het eens over een transfersom van 600.000 euro. Ajax betaalde vorig jaar zomer nog 3 miljoen euro aan FC Twente. Het afgelopen seizoen werd Ajax met Janssen kampioen van Nederland. Dit seizoen zou Janssen genoegen moeten nemen met fors minder speelminuten. Hierop zinspeelde Janssen op een vertrek uit Amsterdam.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!