Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax in haar maag met Miralem Suljemani


27 augustus 2012 - Een miljoenenstrop dreigt voor Ajax. Miralem Sulejmani is namelijk niet van plan zijn aflopende verbintenis in Amsterdam te verlengen. Sulejmani lijkt dan ook volgend jaar transfervrij de Amsterdam ArenA uit te lopen.

Eerder betaalde Ajax nog 16,25 miljoen euro aan SC Heerenveen voor de Servisch international. De inmiddels 23-jarige Sulejmani heeft nog altijd geen onuitwisbare indruk kunnen maken. Mede door blessures heeft hij nooit voor langere tijd deel uit kunnen maken van het Ajax-elftal.

Ajax trachtte eerder de aflopende verbintenis te verlengen maar het is al drie maanden stil. Ook de poging om Sulejmani deze transferperiode te slijten lijkt op niets uit te draaien. 'Er is weinig belangstelling voor Miralem', zegt directeur voetbalzaken Marc Overmars in gesprek met Voetbal International. 'En hij is zelf niet meer teruggekomen op onze eerdere aanbieding.'

Niet alleen de verbintenis van Sulejmani loopt volgend jaar zomer af. Ook die van Daley Blind en Gregory van der Wiel. Voor de laatste is zijn zaakwaarnemer Mino Raiola nog druk bezig voor deze transferperiode. 'Ik ben met verschillende buitenlandse clubs in gesprek, we zullen deze week zien of daar wat uitkomt', aldus Raiola.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!