Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Versterking op komst voor FC Groningen


28 augustus 2012 - FC Groningen is nog niet klaar op de transfermarkt. De club is met name nog op zoek naar een centrale verdediger waarvoor Joel Ekstrand (Udinese) nadrukkelijk in beeld is. Ook hoopt het nog op de jonge Edison Flores uit Peru.

"Morgen praten we verder", aldus technisch manager Henk Veldmate maandagavond in gesprek met RTV Noord. De zaakwaarnemer van Ekstrand, oud-international Martin Dahlin, was een stuk openhartiger. Dahlin: "We zijn dichtbij een deal om Joel dit seizoen op huurbasis bij FC Groningen te laten spelen. Het gaat om een seizoen, er zal geen sprake zijn van een clausule om hem daarna eventueel te kopen van Udinese."

"Dan mag hij ons dat ook laten weten", aldus Hans Nijland. Volgens de technisch manager moeten de fans van FC Groningen zich nog niet rijk rekenen. Een transfer is pas rond als de handtekeningen zijn gezet.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!