Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ibrahim Afellay staat voor vertrek bij Barcelona


28 augustus 2012 - FC Barcelona heeft Ibrahim Afellay een aantal dagen vrijaf gegegeven. Het lijkt er op dat de international de tijd krijgt een transfer te maken. FC Barcelona staat open voor een verhuurperiode dan wel een verkoop.

Afellay behoorde de eerste drie officiële duels (twee competitie en een Super Cup-duel tegen Real Madrid) niet tot de wedstrijdselectie van FC Barcelona. De nieuwe trainer, Tito Vilanova, geeft de voorkeur (voorlopig) aan andere spelers. Afellay behoort ook niet tot de wedstrijdselectie voor het tweede Super Cup duel waar FC Barcelona in Madrid een 3-2 zege verdedigt.

De international wordt de afgelopen dagen in verband gebracht met Arsenal en Tottenham Hotspur. Naast Afellay mogen ook Andreu Fontás en Jonathan Dos Santos (tijdelijk) vertrekken. Vilanova heeft er geen bezwaar tegen als de spelers aanblijven. Vilanova: 'Als ze blijven, dan is dat geen probleem voor mij. Ze zijn prima spelers en goede kerels.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!