Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ mag met Markus Henriksen praten


29 augustus 2012 - AZ heeft van Rosenborg BK toestemming gekregen om de gesprekken te openen met het grootste talent van Noorwegen, Markus Henriksen. Er is nog geen definitief akkoord tussen AZ en Rosenborg maar dat lijkt goed te komen nu de Alkmaarders met de speler in kwestie mogen praten.

AZ is op zoek naar een vervanger van Rasmus Elm die eerder deze zomer naar CSKA Moskou vertrok. De twintigjarige Henriksen geldt als het grootste talent van Noorwegen en maakte reeds zijn debuut. Volgens Noorse media houdt de Schotse kampioen Celtic de situatie nauwlettend in de gaten. Het is niet uitgesloten dat ook Celtic zich nog voor Henriksen gaat melden.

Rosenborg en AZ zijn er bijna uit. "We zijn er nog niet helemaal uit, maar we hebben AZ toestemming gegeven om met Markus te praten en te horen wat hij over de zaak te zeggen heeft", reageert Rosenborg-directeur Hroar Stjernen tegenover Adressa.no.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!