Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pelle hoopt op revanche in Eredivisie


29 augustus 2012 - Graziano Pelle is op zoek naar revanche. De periode bij AZ is voor de Italiaanse aanvaller niet uitgelopen op een regelrecht succes. Toch heeft Pelle goede herinneringen in zijn samenwerking met Ronald Koeman.

Feyenoord-trainer Ronald Koeman is nog altijd op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. Feyenoord zocht in heel Europa naar mogelijkheden maar lijkt nu bij Parma te zijn uitgekomen voor Graziano Pelle. Parma is bereid de voormalig jeugdinternational van Italië opnieuw te verhuren. Dat deed Parma vorig jaar al aan Sampdoria.

Het ontbeert de selectie van Feyenoord aan een Eredivisie-waardige aanvaller. Guyon Fernandez komt simpelweg kwaliteit te kort. De jongen Anass Achahbar is nog niet op het niveau om wekelijks in actie te kunnen komen. Graziano Pelle geldt nu als een interessante optie. Met de snelle buitenspelers Cisse en Schaken zou Pelle een welkome aanvulling zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!