Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Onbekende club aast op Miralem Sulejmani'


29 augustus 2012 - Een nog onbekende club heeft zich bij Ajax gemeld voor Miralem Sulejmani, zo schrijft het Algemeen Dagblad. Sulejmani heeft bij Ajax een aflopend contract. Om te voorkomen dat de aanvaller transfervrij vertrek is Ajax bereid mee te werken aan een transfer.

Sulejmani houdt alle pogingen van Ajax om het contract alsnog te verlengen af. Om die reden hoopt Ajax deze transferperiode nog iets terug te zien van de transfersom. Sulejmani is nog altijd de duurste aankoop in de historie van de Amsterdammers: 16,25 miljoen euro.

Mogelijk is West Ham United de club die interesse heeft. The Hammers werden in het verleden al eens in verband gebracht met de blessuregevoelige Sulejmani. Ook nu wordt Sulejmani door Engelse tabloids in verband gebracht met West Ham United

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!