Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Chevalier: 'Ik kende alleen Ajax, PSV en Feyenoord'


29 augustus 2012 - Teddy Chevalier is in de eerste speelrondes van het nieuwe seizoen een van de smaakmakers bij RKC Waalwijk. De Brabanders namen de Belgische aanvaller deze zomer over van Zulte Waregem. In Waalwijk valt Chevalier op door zijn onuitputtelijke werklust.

"Ik had nog nooit van de club gehoord, kende eigenlijk alleen Ajax, PSV en Feyenoord uit Nederland", aldus de 25-jarige Chevalier in gesprek met Voetbal International. "Maar dat geeft niet. Mijn zaakwaarnemer vertelde dat RKC de juiste club zou zijn en hij had gelijk. Ik ben goed opgevangen door mijn medespelers, de trainer geeft me vertrouwen, ik mag voetballen zoals ik dat graag doe."

Chevalier, die in de eerste drie duels twee keer scoorde, vervolgt: "In het begin moesten de jongens hier wel even wennen. Aan mijn loopacties, vooral. Nu loopt het elke week beter. Zoiets duurt altijd even. Zoals Manchester United moet wennen aan Robin van Persie, zo moet RKC Waalwijk wennen aan Teddy Chevalier. Dat is normaal."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!