Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Terugkeer Braafheid naar Eredivisie lonkt


29 augustus 2012 - Mogelijk keert Edson Braafheid terug naar de Eredivisie. De linkspoot zit op de schopstoel bij het Duitse Hoffenheim en zou reeds gesproken hebben met FC Twente over een terugkeer.

De 29-jarige Braafheid kende zijn beste periode bij FC Twente als linksback. Voor die positie zijn de Tukkers nog altijd op zoek naar versterking al is er nauwelijks geld beschikbaar om aankopen te doen. Toch is de positie van Braafheid bij Hoffenheim zo uitzichtloos dat er mogelijkheden zijn.

Naast FC Twente wordt door TC Tubantia ook Vitesse met Braafheid in verband gebracht. Vitesse is deze transferperiode nog niet klaar en kan de routine van Braafheid goed gebruiken. Braafheid verliet in 2009 FC Twente voor Bayern München. Dat werd geen groot succes, Hoffenheim bood een uitweg maar ook daar komt de voormalig international niet uit de verf.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!