Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen huurt Tsjechische middenvelder


29 augustus 2012 - SC Heerenveen heeft zich versterkt met Lukas Marecek. De 22-jarige middenvelder wordt gehuurd van Anderlecht. De Friezen hebben tevens een optie tot koop op de speler bedongen.

Marecek is een jeugdinternational van Tsjechië. Anderlecht nam de middenvelder in 2010 over van FC Brno. In Brussel speelde hij de afgelopen jaren slechts 27 competitieduels. Voor Brno kwam hij 50 keer in actie. Marecek is meervoudig jeugdinternational van Tsjechië. In Friesland hoopt hij uit te groeien tot Tsjechisch international.

Naast Marecek kondigde SC Heerenveen ook de komst aan van de 21-jarige Youssef Fennich. Het afgelopen jaar kwam Fennich uit voor Jong Ajax. In Friesland start Fennich bij de beloftenploeg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!