Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fiorentina meldt zich bij NAC voor Gudelj


29 augustus 2012 - NAC Breda had gehoopt deze zomer geen afscheid meer te hoeven nemen van belangrijke spelers. Na Robbert Schilder (FC Twente), Omer Bayram (Kayserispor) en Donny Gorter (AZ) was de uittocht wel even voldoende.

Nu heeft echter het Italiaanse Fiorentina zich officieel gemeld voor Nemanja Gudelj. Bij monde van technisch directeur Jeffrey van As heeft NAC Breda in BN De Stem laten weten dat de club Gudelj 'liever niet laat gaan'. Van As moest daar wel aan toevoegen: "Maar voor elke speler is er een prijs."

De twintigjarige Gudelj speelt sinds 2010 in het eerste elftal van NAC Breda en maakte ook al meerdere malen zijn opwachting voor Jong Servië. De middenvelder staat nog tot de zomer van 2015 in Breda onder contract. NAC Breda kan de inkomsten uit financieel opzicht goed gebruiken maar weet ook dat de krappe selectie tot sportieve problemen kan leiden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!