Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen zegt persconferentie af


29 augustus 2012 - FC Groningen heeft een eerder aangekondigde persconferentie waarbij een nieuwe speler zou worden gepresenteerd geannuleerd. De club schrijft op haar webiste meer tijd nodig te hebben voor de afronding van de transfer.

Het volgende statement is op de website van FC Groningen te lezen: "Bij de afwikkeling van de beoogde transfer zijn zaken op tafel gekomen, die aan de partijen meer tijd vraagt om de transfer volledig te kunnen afronden. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen wij hiervan melding maken."

FC Groningen zou in onderhandeling zijn met Andraz Kirm. De 27-jarige middenvelder is een goede bekende van trainer Robert Maaskant. Beide werkten eerder samen bij Wisla Krakow. Kirm is een 36-voudig international van Slovenië die sinds 2009 actief is in de Poolse competitie.

Ondertussen wordt in het geruchtencircuit Suk Hyun-Jun in verband gebracht met VVV Venlo. De Limburgers zouden de Koreaanse aanvaller willen huren van de Groningers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!