Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II haalt aanvaller op uit Luxemburg


29 augustus 2012 - Willem II heeft een nieuwe aanvalsleider geworden. De promovendus was al geruime tijd op zoek naar aanvallende versterking en zou deze uiteindelijk vinden in Luxemburg. Aurelien Joachim komt op huurbasis over van het Luxemburgse club F91 Dudelange.

Luxemburg is nu niet het eerste land waar je aan zal denken wanneer een club op zoek is naar een aanvaller. Joachim maakte met zijn club F91 Dudelange echter indruk in de voorronde van de Champions League. De Luxemburgers schakelden zelfs de Oostenrijkse kampioen Red Bull Salzburg uit onder andere door doelpunten van Joachim.

Technisch directeur Marc van Hintum is blij met de komst van de 26-jarige aanvaller. Van Hintum op de website van Willem II: "Hij is een type aanvaller waarmee we ons elftal sterker kunnen maken. We realiseren ons dat hij uit een minder sterke competitie afkomstig is, maar dat is ook de markt waarop wij ons vanuit onze financiële positie moeten richten. Zowel onze scout, Jurgen Streppel als ikzelf hebben hem meerdere malen in actie gezien en hebben er vertrouwen in dat we met hem een reële kans maken in onze strijd om het Eredivisieschap veilig te stellen."

Natuurlijk is Joachim international van zijn land. De 32-voudig international kijkt uit naar zijn avontuur met Willem II in de Eredivisie. Joachim: "Ik ben super gemotiveerd om mezelf in de Nederlandse competitie te bewijzen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!