Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ wacht nog op geld van Parma voor Pelle


30 augustus 2012 - De strijd om Graziano Pelle is nog niet beslecht. Feyenoord wil de Italiaanse aanvaller graag terughalen naar de Eredivisie. Parma heeft echter pas een derde van de transfersom aan AZ betaald, de Alkmaarders zullen dan ook een rol spelen in de totstandkoming van een eventuele huurovergang.

AZ wil Pelle geen strobreed in de weg leggen. "Dat willen we ook niet", zegt AZ's algemeen directeur Toon Gerbrands in gesprek met De Telegraaf. "Voor Pelle is het zelfs prachtig dat hij weer kan terugkeren in de eredivisie. Dat gunnen we hem. Maar zijn club Parma heeft ons pas een derde van de transfersom betaald, die is afgesproken bij het vertrek van Pelle naar Italië. De tweede en derde termijn van de transfersom zijn nooit overgemaakt. Parma weigert gewoon te betalen. Daarom hebben wij een zaak aangespannen tegen Parma bij de FIFA en zullen wij er bovenop zitten als er nu bedragen gaan worden betaald aan Parma."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!