Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Loodzware loting voor Ajax


30 augustus 2012 - Een regelrechte horrorloting voor Ajax. In de groepfase van de Champions League zal Ajax namelijk de kampioenen van Spanje, Engeland en Duitsland treffen.

Real Madrid, Manchester City en Borussia Dortmund zullen in het seizoen 2012/2013 de tegenstander voor Ajax worden. Zelfs het behalen van een derde plaats (en dus Europese overwintering) lijkt bijna onmogelijk. Ajax was als derde geplaatst maar treft drie kampioenen.

Real Madrid hoort thuis in Groep 1 waar de teams zijn terug te vinden die de afgelopen vijf jaar het best in Europa hebben gepresteerd. Manchester City (pot 2) en Borussia Dortmund (pot 4) zijn relatief nieuw in Europa. De afgelopen jaren was het nauwelijks actief in Europees verband en dat breekt Ajax (dat zelf Europees ook weinig bracht) nu op.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!