Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo: 2 nieuwe spelers, Yoshida vertrekt


30 augustus 2012 - Versterking voor VVV Venlo. De Limburgers werden in verband gebracht met Glynor Plet (FC Twente) en Hyun-Jun Suk (FC Groningen) maar vonden hun versterking in Engeland. De 21-jarige Roland Bergkamp (Brighton & Hove Albion) keert terug naar Nederland om te spelen voor VVV.

"Roland is een jonge talentvolle aanvaller die in 2011 nog in Jong Oranje speelde", aldus technisch manager Wim Düsseldorp op de website van VVV Venlo. "Hij is bekend bij coach Ton Lokhoff: in de tijd dat Ton Lokhoff trainer was van Excelsior, speelde Bergkamp bij de Rotterdamse jeugd. Roland is een lange atletische spits die sterk is in de duels."

Daar bleef het niet bij. VVV Venlo kondigde ook de komst aan van Ahmed Ammi. De 31-jarige rechtsback wordt op huurbasis over genomen van ADO Den Haag waar hij geen uitzicht meer had op speelminuten. Daar tegenover staat het vertrek van Maya Yoshida. De 24-jarige international van Japan heeft voor drie jaar getekend bij de Engelse promovendus Southampton. Het is onbekend wat VVV Vnelo voor de speler heeft ontvangen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!