Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Europees seizoen Heerenveen voorbij


30 augustus 2012 - Het Europese seizoen van SC Heerenveen zit er op. Op eigen veld werd verloren van Molde. Nadat het vorige week in Noorwegen 2-0 werd, verloor SC Heerenveen nu opnieuw: 2-1.

De Friezen maakte vanavond geen schijn van kans. Het liet niet eens zien te vechten voor een laatste kans. Berget ('54) en Diouf ('73) gaven Molde een comfortabele voorsprong. Op dat moment had SC Heerenveen in de resterende 17 minuten maar liefst 5 keer moeten scoren. Valpoort redde in de blessuretijd de eer door te scoren in de rebound na een schot van De Ridder.

Overigens maakte SC Heerenveen de komst van Marco Pappa bekend. De middenvelder uit Guatemala zou aanvankelijk pas in januari de overstap maken van Chicago Fire naar Friesland. Pappa komt nu echter al.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!