Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord ook onderuit in Praag


30 augustus 2012 - Feyenoord ging na de 2-2 op eigen veld tegen Sparta Praag met een positief gevoel het vliegtuig in. Vandaag werd echter de return in Praag met 2-0 verloren.

In de eerste helft ging het duel nog redelijk gelijk op. Een ongelukkige handsbal van linksback Nelom brak de ploeg op. Kadlec benutte de toegekende strafschop en op dat moment moest Feyenoord alle zeilen bij zetten. Sparta Praag scoorde in die fase echter haar tweede treffer. Jarosik kopte twintig minuten raak uit een corner.

Het jonge Feyenoord speelde vier wedstrijden in Europa. Dinamo Kiev en Sparta Praag waren de tegenstanders. Drie keer werd verloren. Feyenoord werd geen enkele keer weggespeeld maar miste simpelweg in offensief opzicht de kwaliteiten om tot scoren te komen. Feyenoord kan zich nu volledig richten op de competitie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!