Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse hoopt Kakuta te huren van Chelsea


30 augustus 2012 - Gael Kakuta is nadrukkelijk in beeld bij Vitesse om per direct gehuurd te worden van Chelsea, zo meldt Omroep Gelderland. Directeur Erwin Kasakowski bevestigt de interesse in de 21-jarige vleugespits. Kakuta is een Fransman van Congolese afkomst.

Bij Chelsea maakte Kakuta de voorbereiding wel mee, maar de kans is groot dat de Engelsen de speler opnieuw uitlenen aan een andere club.De afgelopen jaren speelde hij op huurbasis voor Dijon en Fulham. In 2007 kreeg Chelsea een tijdelijk transferverbod toen het zonder toestemming van zijn toenmalige club Lens in gesprek ging met Kakuta.

Verder verwacht Vitesse vrijdag Nikola Aksentijevic te presenteren. Het 19-jarige talent komt van Partizan Belgrado. In Servische media wordt gemeld dat Chelsea achter de deal zit. De rechtsback kost Vitesse namelijk 2 miljoen euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!