Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wil Deense enclave verder uitbreiden


31 augustus 2012 - Ajax hoopt vandaag haar Deense enclave verder te kunnen uitbreiden. Op dit moment staan er al vijf Deense spelers in Amsterdam onder contract. Daar zouden er vandaag zo maar nog eens twee bij kunnen komen.

Ajax wil volgens De Telegraaf namelijk nog een Deens 'supertalent' aantrekken. Het gaat om de Lukas Andersen aan Aalborg. De Deense club denkt aan een transfersom van 1,5 miljoen euro. Eerder haalde Ajax op jonge leeftijd Eriksen, Boilesen en Fischer naar Amsterdam. Eriksen en Boilesen maakte als Ajax-speler hun debuut voor Denemarken.

Ondertussen heeft Ajax ook interesse in Nicklas Helenius. De 21-jarige aanvaller is het ideale aanspeelpunt. De boomlange aanvaller werd eerder al eens in verband gebracht met Feyenoord en een handvol andere clubs. Helenius maakte onlangs zijn debuut voor Denemarken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!