Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wil Cabral ruilen tegen Verhoek


31 augustus 2012 - Jerson Cabral twijfelt over een transfer naar Swansea City. De club uit Wales bereikte met Feyenoord al op hoofdlijnen een akkoord over een transfersom. FC Twente hoopt nu te profiteren.

Cabral heeft bij Feyenoord nog een contract tot volgend jaar zomer. Onderhandelingen over een nieuwe verbintenis liepen op niets uit. Daarnaast heeft trainer Ronald Koeman het nodige aan te merken op de arbeidslust van Cabral op de training. Koeman liet Cabral de afgelopen drie duels buiten zijn wedstrijdselectie.

Mogelijk biedt FC Twente uitkomt. De Tukkers zijn bereid om Wesley Verhoek te ruilen voor Jerson Cabral. Verhoek komt in Enschede niet uit de verf sinds hij in januari van dit jaar werd overgenomen van ADO Den Haag. Een terugkeer naar zijn huis in Den Haag en het spelen in Rotterdam zou voor Verhoek niet onoverkomelijk zijn.

Het is onbekend hoe Feyenoord tegenover een eventuele ruil staat omdat het zo haar schuldpositie niet verder kan afbouwen. Wel is duidelijk dat in het verleden vaker overbodige spelers uit Rotterdam-Zuid opbloeiden in Enschede. Denk aan Dwight Tiendalli en Denny Landzaat. Leroy Fer is juist een voorbeeld die als basisspeler van Feyenoord naar FC Twente trok en daar is uitgegroeid tot een van de beste middenvelders van Nederland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!