Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC en Anderlecht eens over Bram Nuytinck


31 augustus 2012 - Bram Nuytinck speelt komend seizoen in de Champions League. Anderlecht is het met NEC eens geworden over de transfervoorwaarden van de 22-jarige verdediger. Nuytinck onderhandelt nog over zijn persoonlijke voorwaarden.

Nuytinck en diens zaakwaarnemer zijn naar Brussel afgereisd om tot een persoonlijk akkoord te komen. De 22-jarige Nuytinck is een product van de eigen opleiding en speelde 73 duels voor NEC. Tevens is Nuytinck aanvoerder van Jong Oranje. De afgelopen periode stond Nuytinck in de belangstelling van een groot aantal clubs. Het is Anderlecht dat er nu met diens handtekening vandoor lijkt te gaan.

Anderlecht greep eerder deze transferperiode naast Nicklas Moisander die de voorkeur gaf aan een overgang naar Ajax. Ook een flirt met Timothy Derijck liet op niets uit.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!