Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw Japanner voor VVV Venlo


31 augustus 2012 - VVV Venlo heeft er opnieuw een Japanner bij. Een dag na het vertrek van Maya Yoshida (Southampton) kondigden de Limburgs de komst aan van de aanvallende middenvelder Yuki Otsu.

De 22 jarige middenvelder komt over van Borussia Monchengladbach waar hij nauwelijks aan voetballen toekwam. In Venlo lag vvoor de speler een tweejarig contract klaar. Otsu was onlangs nog met Japan actief op de Olympische Spelen. In Engeland speelde hij twee wedstrijden.

Tehcnisch manager Wim Dusseldorp: "Otsu is een aanvallend ingestelde middenvelder die bij de Japanse Olympische ploeg heeft bewezen op het allerhoogste niveau mee te kunnen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze speler een welkome versterking is voor de huidige spelersgroep. Zijn winnende doelpunt tegen Spanje tijdens de Olympische Spelen tekent zijn klasse."

VVV Venlo heeft goede ervaringen met spelers uit Japan. Keisuke Honda was de eerste Japanner en werd voor ruim 10 miljoen euro verkocht aan CSKA Moskou. Gisteren verkocht VVV Venlo verdediger Yoshida aan Southampton.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!