Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wijst Drenthe opnieuw de deur


25 september 2012 - Feyenoord voelt niets in een hernieuwde samenwerking met Royston Drenthe. Afgelopen week bood de linkspoot zich opnieuw aan bij de Rotterdamse clubleiding. Drenthe zit sinds deze zomer zonder club nadat zijn contract bij Real Madrid afliep.

Technisch directeur Martin van Geel in het Algemeen Dagblad: "We gaan niet met elkaar in zee. Ons salarisbudget biedt nauwelijks kansen en Royston gaf aan dat hij graag als linker- of rechterspits wil spelen. Die posities zijn bij ons royaal bezet."

In 2007 verdiende Feyenoord miljoenen aan Drenthe door hem te verkopen aan Real Madrid. Na uitleenperiodes aan Hercules Alicante en Everton zit Drenthe nu zonder club. Vorige week werd Drenthe nog in verband gebracht met het Griekse PAOK Saloniki. Feyenoord gaat hem nog altijd aan het hart.

Drenthe: "Ik wilde dolgraag terug naar Feyenoord. Er is meerdere keren met de leiding van Feyenoord gesproken. Maar het gaat dus niet door. Maar het komt wel goed met mij hoor, er is volop interesse van clubs. Alleen wilde ik heel graag terug naar de Kuip."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!