Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax-delegatie bekeek Nicklas Helenius


26 november 2012 - Ajax volgt al enige tijd de Deense aanvaller Nicklas Helenius. De aanvaller van Aalborg BK werd afgelopen weekend door een heuse delegatie bekeken. De 21-jarige aanvaller scoorde dit seizoen al acht keer in de Deense competitie.

Zaakwaarnemer Mads Bach Lund heeft de belangstelling van Ajax inmiddels bevestigd. Volgens Voetbal International heeft Helenius een prijskaartje van 1,25 miljoen euro. Een bedrag dat geen probleem moet zijn voor Ajax. Het ontbreekt Ajax op dit moment aan een echte aanvalsleider. Kolbeinn Sigthorsson is meer geblesseerd dan dat hij speelt, Siem de Jong is meer een middenvelder terwijl Danny Hoesen nog te onervaren is.

Helenius reageerde koel op de belangstelling. Helenius tegenover Voetbal International: "Maar momenteel sta ik nog gewoon onder contract tot medio 2014. Of ik na een half seizoen zal vertrekken? Dat moeten we afwachten. Maar zolang er niets concreet is, kan ik er weinig mee."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!