Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord ziet Noors en Zweeds talent


3 december 2012 - Ajax kijkt voornamelijk naar jonge Deense talenten. Ook Feyenoord is actief in de Scandinavische voetballanden maar kijkt het voornamelijk naar talenten uit Zweden en Noorwegen.

Zo zou Feyenoord volgens het Algemeen Dagblad nadenken over de 14-jarige Noor Emil Hansson. De speler staat te boek als het grootste talent van Noorwegen en speelt momenteel in de jeugd van Brann Bergen. De Noor bezocht Feyenoord al meerdere malen maar kan pas definitief naar Rotterdam verhuizen wanneer hij zestien is.

Ook komen er door het samenwerkingsverband met Helsingborgs geregeld Zweedse talenten naar Rotterdam toe. Meest opvallende naam is de 15-jarige Jordan Larsson, de zoon van Henke Larsson. De jonge aanvaller speelt in eigen land voor Hogaborgs. Opvallend is dat de jongeling in Rotterdam is geboren, enkele dagen voordat Larsson van Feyenoord naar Celtic vertrok. Larsson wordt komende zomer 16.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!