Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Moisander: 'Voor dit niveau nog niet goed genoeg'


6 december 2012 - Ajax ging dinsdag af in Real Madrid. De Koninklijke was een maatje te groot voor de Amsterdammers. In Bernabau werd het 4-1 voor de sterrenbrigade van Real. Na afloop trok Niklas Moisander een opvallende conclusie.

"Voor dit niveau ben ik nog niet goed genoeg", aldus Moisander in gesprek met De Telegraaf. "De late tegentreffer in Dortmund vind ik nog steeds mijn fout en tegen Real Madrid zag ik er bij de eerste twee doelpunten niet goed uit. Over de andere duels ben ik wel tevreden, in de confrontaties met Manchester City heb ik zelfs goed gespeeld. Maar dat het in totaal beter moet, is duidelijk."

"Alles gaat sneller, elke fout wordt afgestraft", zo gaat Moisander verder. "We voelden ons de eerste helft toeschouwers bij de Realshow. Dit elftal heeft het vermogen, dat wij niet hebben, door te schakelen naar de vierde of vijfde versnelling. In de omschakeling was het niet te belopen. Zeker niet als je zo veel balverlies lijdt als wij. We deden dingen waarvan we juist hadden afgesproken ze niet te doen. Misschien was het toch de stress, maar we zijn voor rust geslacht."

"Bij de 1-0 was de communicatie tussen Toby Alderweireld en mij niet goed", gaat Moisander verder in De Telegraaf. "We renden allebei naar de doellijn, terwijl n van ons tween Cristiano Ronaldo moest oppakken. En bij de tweede treffer had ik iets beter positie moeten kiezen. Dat ons balverlies op het middenveld in de Eredivisie niet gelijk wordt gevolgd door zo’n perfecte dieptepass, is dan geen excuus. Om een completere voetballer te worden is de Champions League belangrijk. Daar meet je jezelf met de beste voetballers ter wereld. Een duel op dat niveau staat ongeveer gelijk aan tien competitiewedstrijden. Het maakt de drang om kampioen te worden ng groter. Ook volgend jaar willen we weer op het hoogste podium actief zijn."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!