Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Schalke 04 zet Huub Stevens op straat


16 december 2012 - Huub Stevens is niet langer trainer van Schalke 04. De club uit Gelsenkirchen zette de oefenmeester op straat na een 3-1 thuisnederlaag tegen SC Freiburg.

De clubleiding van Schalke 04 had geen vertrouwen meer in een verdere samenwerking met de 59-jarige Stevens. Schalke 04 staat slechts zevende in de Budnesliga en heeft al zeventien punten achterstand op koploper Bayern Munchen. Opvolger is Jens Keller die Schalke onder 17 onder zijn hoede had.

Huub Stevens was bezeig aan zijn tweede periode bij Schalke 04. Tussen 1996 en 2002 was Stevens voor het eerst werkzaam in Gelsenkirchen. Sinds 2011 was Stevens opnieuw verantwoordelijk voor Schalke 04. Stevens had een aflopend contract in Duitsland. Bij Schalke 04 staan Klaas Jan Huntelaar onder contract en wordt Ibrahim Afellay dit seizoen gehuurd van FC Barcelona.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!