Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax heeft twee Chinezen op proef


17 december 2012 - Mede op advies van Henk ten Cate heeft Ajax een aantal Chinese talenten uitgenodigd om op bezoek te komen in Amsterdam. Het gaat om Wang Chemgkuai (18) en Wei Shihao (17).

"Wang is hier al eerder op proef geweest en komt op ons verzoek terug", bevestigt directeur voetbalzaken Marc Overmars in gesprek met De Telegraaf. "Hij kan op alle posities op het middenveld uit de voeten. Henk had hem daar in de jeugd gezien."

Wei was nog niet eerder op bezoek in Amsterdam. "Zeventien jaar, spits en volgens Ten Cate een nóg groter talent dan Wang. Hij speelde voor Shandong", stelt Overmars die niet uitsluit dat de Chinezen een contract krijgen aangeboden. "Dat zou zo maar kunnen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!