Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente en AZ houden Kali in de gaten


17 december 2012 - FC Utrecht vreest een transfervrij vertrek van Anouar Kali. De middenvelder heeft een aflopend contract in de Domstad. Zijn sterke spel heeft dit seizoen de interesse gewekt van FC Twente en AZ.

Enige tijd geleden leek Kali op weg naar contractverlenging, daar kwam de speler langer op terug. "Op het trainingskamp in Portugal ga ik met de club praten. Het kan nog altijd dat ik ga bijtekenen, maar dat ligt ook aan FC Utrecht", aldus de middenvelder, die mede op advies van zaakwaarnemer Sören Lerby nog even afwacht, in De Telegraaf.

FC Utrecht zal vermoedelijk wel snel tot een akkoord komen met aanvaller Leon de Kogel. "We zijn in gesprek en daar komen we wel uit", aldus De Kogel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!