Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alderweireld hoeft Ajax niet zo nodig te verlaten


17 december 2012 - Toby Alderweireld kan zijn contract bij Ajax verlengen. De Belgisch international wordt ook nauwlettend gevolgd door een groot aantal clubs in Engeland. Alderweireld denkt voorlopig echter nog niet aan een vertrek en lijkt dan ook te gaan bijtekenen.

"Als de tijd rijp is komt het wel, maar Ajax is nu het belangrijkst. Ik denk daarom dat ik na de winterstop ook gewoon nog in de Arena te bewonderen ben", aldus Alderweireld in gesprek met AT5. De verdediger sluit daarmee een zomers vertrek nog niet uit.

Alderweireld vervolgt: "Ajax is een hele mooie club. Mijn hele leven hier spelen zou ook niet erg zijn toch?", glimlachte de Belg. "Maar als ik moet kiezen moet het weer zo'n mooie club zijn als Ajax. Dat zijn er maar weinig. Maar een club als Arsenal of Tottenham. Dat zijn mooie clubs en het is ook een stap vooruit."

"Ik ben blij dat we onze achterstand op de koppositie nu bijna hebben weggewerkt. Het kan natuurlijk niet altijd goed gaan, op het laatste moment nog veel punten in moeten lopen. Als we nu volgende week winnen in Utrecht blijven we goed meedoen om de titel."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!