Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap aast op topscorer Jupiler League


18 december 2012 - Mocht AGOVV Apeldoorn definitief failliet worden verklaard dan is daar in ieder geval een uitweg voor Joey Godee. De topscorer van de Jupiler League-club staat in de belangstelling van De Graafschap.

De Superboeren weten dat Anco Jansen bijna niet meer te behouden is. In Doetinchem houdt men dan ook rekening met een vertrek. Onder andere PEC Zwolle is zeer concreet voor Jansen. Volgens Omroep Gelderland ziet De Graafschap Joey Godee als de ideale vervangen.

Godee in gesprek met Omroep Gelderland: "Ik heb wel wat gehoord, ja. Ik focus me nu eerst nog op AGOVV en dan zien we wel wat de toekomst brengt. We hebben een goed vervolg gegeven aan afgelopen vrijdag. Dat is goed voor de club. Laten we hopen dat het allemaal goed komt. Je ziet dat de mensen allemaal heel positief zijn. In deze wedstrijd wachtte ik lang op de 1-0 na een paar afstandsschoten. Maar het kwam goed. Nu ben ik topscorer, samen met Jack Tuyp. Mooi toch?"

De 23-jarige Godee scoorde dit seizoen al 12 keer in 17 duels in de Jupiler League. Godee is de zoon van Edwin Godee die in het verleden (tussen 1991 en 1999) ook al het shirt droeg van De Graafschap.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!