Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch bekert verder na zege op Cambuur


18 december 2012 - FC Den Bosch is na AZ de tweede club die zich heeft geplaatst voor de KNVB Beker. De ploeg van Jan Poortvliet won op eigen veld met 1-0 van SC Cambuur. Die stand was al bij rust bereikt.

Tom van Weert speelde een belangrijke rol in de uitslag. De aanvaller opende na 36 minuten spelen in De Vliert de score. Vijf minuten later had hij het duel definitief kunnen beslissen. Een strafschop werd door de jonge aanvaller, die eerder in het bekertoernooi ook al tegen FC Twente scoorde, gemist.

Ook de tweede helft was in Den Bosch nog bijzonder spannend. Zeker toen ruim twintig minuten voor tijd Den Bosch-verdediger Tim Hofstede door zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd. FC Den Bosch bleef op de been en mag opnieuw hopen op een leuk affiche.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!