Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax baalt van oproep Thulani


19 december 2012 - Ajax dreigt Thulani Serero opnieuw voor langere tijd kwijt te raken. De middenvelder raakte eind september geblesseerd en is inmiddels bijna hersteld van een liesblessure. Zuid Afrika wil de middenvelder dan ook graag opnemen in de selectie voor de Afrika Cup.

De Zuid Afrikaanse voetbalbond heeft de 22-jarige Serero nu opgeroepen voor een trainingskamp dat van 27 december tot en met 30 december wordt gehouden. Serero krijgt daar de kans zich te bewijzen met als uiteindelijk doel een plaatsje in de selectie van Bafana Bafana.

Zuid Afrika is het gastland van de Afrika Cup die in 2013 van 19 januari tot en met 10 februari zal worden gehouden. Ajax hoopt dat Serero in januari in Amsterdam blijft. Daarnaast is er intensief contact tussen de medische staf van Ajax en Zuid Afrika om zo voorzichtig mogelijk met Serero om te gaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!