Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wisgerhof denkt na over tijd na FC Twente


19 december 2012 - Peter Wisgerhof denkt al aan een periode na FC Twente. De voormalig aanvoerder gaf eerder aan graag zijn contract in Enschede tot het einde van het seizoen te willen uitdienen. Nu heeft Wisgerhof in Voetbal International aangegeven wel graag te willen horen wat FC Twente van plan is.

"Mijn contract loopt nog tot het eind van dit seizoen en bevat een optie voor een jaar erop", aldus Wisgerhof in gesprek met Voetbal International. "Als FC Twente die niet wil lichten en voor de tweede seizoenshelft een perspectief schetst dat me niet aanstaat, ga ik in januari verder kijken."

Peter Wisgerhof raakte na de komst van Andreas Bjelland al snel zijn basisplaats bij FC Twente kwijt. Na de blessure van de Deense aankoop keerde Wisgerhof weer terug in de basis. Wisgerhof had toen niet kunnen weten dat de Zweed Rasmus Bengtsson zijn kans greep en de concurrentiestrijd van hem won.

Nu denkt de 2-voudig international openlijk aan een vertrek. Eind augustus, bij de het einde van de zomerse transferperiode, zag Wisgerhof nog af van een overgang naar FC Groningen. Nu sluit Wisgerhof een vertrek niet uit. Wisgerhof: "Je weet bijvoorbeeld nooit wat er gaat gebeuren met Douglas. Ik vertrek alleen als zich iets moois aandient."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!