Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV laat Robert Cullen gaan


19 december 2012 - VVV Venlo en Robert Cullen gaat op termijn uit elkaar. In ieder geval komende zomer - zijn aflopende contract wordt namelijk niet verlengd - maar mogelijk al in de volgende transferperiode.

"Hij heeft zijn zinnen gezet op een Engelse club, met een transfervrije status is die kans wellicht wat groter", aldus directeur Hans Soentjens in gesprek met Voetbal International. VVV Venlo had ook sowieso meer verwacht van de aanvaller: "Over het totaal genomen is het niet helemaal geworden wat we ervan hadden verwacht. Vandaar dat het ook ons beter lijkt om na dit seizoen verder te kijken."

VVV Venlo is bereid in de winter al te praten over een eventuele transfer. Cullen heeft een Noord-Ierse vader en een Japanse moeder.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!