Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax boekt eenvoudige zege op Groningen


20 december 2012 - Ajax heeft zich als laatste club geschaard bij de laatste acht van de KNVB Beker. Op bezoek in de Euroborg bij FC Groningen werd met 3-0 gewonnen. Ajax kwam in het Noorden van het land eigenlijk geen moment in de problemen.

Een gericht schot van Siem de Jong paste precies tussen Luciano en de paal. Ajax had haar voorsprong te pakken en de thuisploeg wist zich er eigenlijk geen raad mee. In de rust besloot trainer Robert Maaskant in te grijpen door Schet en Bos in de ploeg te brengen. Dat ging ten koste van Ajilore en Van Moorsel.

Er was na rust dan ook sprake van een klein offensief. Voor FC Groningen was het dan ook zuur dat Ajax al snel op 0-2 kwam door een fraaie goal van Christian Eriksen ('49). Binnen het uur was het duel definitief gespeeld. Viktor Fischer tekende voor de 0-3. Daarmee was het verzet van FC Groningen definitief gebroken.

Later vanavond wordt er in de Euroborg geloot voor de kwartfinales van de KNVB Beker.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!