Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verbeek woedend op jongeling Ket


21 december 2012 - Jeffrey Ket heeft gisteren (donderdag) de woede op de hals gehaald van trainer Gertjan Verbeek. De verdediger ging in de ogen van Verbeek te hard te werk tegen Adam Maher en dat in de aanloop naar vanavond (wedstrijd tegen FC Twente). Verbeek stuurde Ket dan ook van de training.

"Dan ben je toch niet goed wijs?", zo stelt Verbeek in De Telegraaf. "Het is ook niet de eerste keer dat hem dit overkomt. Hij ving Adam op, toen die zo door kon lopen. Komt het feit bij, dat je het risico loopt dat je met de koppen op elkaar klapt. Dan heb je Adam geblesseerd. Zoiets doe je niet op de training."

Verbeek vervolgt: "Hij houdt geen enkele rekening met het feit dat we de volgende dag moeten voetballen. En dat hij zich daar niet in verplaatst. In een wedstrijd krijg je er een gele kaart voor. Je moet op tijd zijn, op de training moet je leren om je tegenstander keurig op te vangen. Zo ben je niet met voetballen bezig. Hij is te laat en vangt hem dan bewust op. Een ongelukje is een ander verhaal."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!