Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wil graag door met Frank de Boer


22 december 2012 - Frank de Boer en Ajax gaan op korte termijn om de tafel. Ajax wil het contract met De Boer graag openbreken, opwaarderen en verlengen. De Boer, die de afgelopen twee jaar de titel in de Eredivisie pakte, heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2014.

Ondanks buitenlandse interesse wil de 42-jarige De Boer graag langer in Amsterdam blijven werken. Marc Overmars, directeur voetbalzaken van Ajax, stelde in De Telegraaf: "Spartak Moskou wilde onze trainer per direct overnemen en een aantal clubs zag per komende zomer de ideale trainer in hem. Maar hij heeft helemaal geen interesse."

"We hebben de intentie om met elkaar door te gaan. En daar komen we altijd uit," aldus directeur voetbalzaken Marc Overmars in De Telegraaf. "Iedereen bij Ajax heeft nu één belang. En Frank is hét gezicht, het uithangbord van de nieuwe structuur en filosofie van Ajax. De prestaties laten bovendien helemaal niets te wensen over. Een langer verblijf van Frank is het beste wat Ajax kan overkomen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!